ДП “Поло-Електрообладнання”
ул. Семьи Кульженков 12б, 04070, Киев


Тел.: +38 044 536-19-22, 537-34-83
Факс: +38 044 536-19-28

www.hager.ua

Пропонуємо до Вашої уваги berker W.1

Пропонуємо до Вашої уваги berker W.1

Ми щасливі як ніколи, тому що, ми змогли втілити Ваші бажання у нової серії berker W.1! Давайте розберемося разом що ж таке berker W.1.

berker W.1- це новий асортимент водонепроникних розподільних пристроїв. Завдяки рівню захисту IP55 сubyko ідеально підходить  для установок у вологих приміщеннях, до того ж вона зручна у використанні та має дуже стильний дизайн.

   

Головні переваги:

1. Рівень захисту IP55

berker W.1 може використовуватися для житлової, комерційної та промислової нерухомості  та там, де потрібна найвища якість та гарантована безпека.

2. Сумісність з 7000 пристроїв KNX

Легко підключити до системи KNX (розумний будинок), що дозволяє користувачам ще більше контролювати всі свої витрати за електроенергію в усьому будинку, контролюючи освітлення, опалення, безпеку навіть на відкритих майданчиках, підвалах та гаражах.

3. Підсвічування

Додаткові освітлені рамки захоплюють око і, крім екстраординарного зовнішнього вигляду, вони також практичні та покращують видимість у саду, підвалах або гаражах у ночі.

4. Будівництво та монтаж

Конструкція серії berker W.1 дозволяє окремо замовляти корпус та окремі технічні деталі. Для нової серії berker W.1 була розроблена система швидкої зборки. Це дозволяє робити надзвичайно простий монтаж.

5. Переваги монтажу:

-унікальна герметизуюча мембрана,

-система фіксації,

-кріпильні гвинти, що вимагають всього 2 ¼ оборота,

-максимізувати вільне місце для з'єднань,

-зовнішня та прихована установка.

 

Відчуйте впевненість з berker W.1!

Ця серія була неодноразово відзначена преміями в галузі дизайнуолодар премії "Design Plus powered by light + building" та "German Design Award" в сегменті Excellent Product Design" (категорія "Електрообладнання будівель").

Більш детальну інформацію про наші товари можна дізнатися на сайті:

hager.ua